Τηλέφωνα κρατήσεων :  6983847476 {whats’up} 21185010

Τηλέφωνα κρατήσεων :
 
2103001055 6983847476 {whats’up}

 

( 23 Votes )

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ Νίκος Βέρτης

Ο Νίκος Βέρτης στο Κέντρο Αθηνών

Την φετινή χειμερινή σεζόν ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει στο Κέντρο Αθηνών μετά από περίπου 4 χρόνια για να μας χαρίσει και άλλες αξέχαστες νύχτες διασκέδασης. Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούσε τις εμφανίσεις του στην παραλιακή στο νυχτερινό μαγαζί  Fantasia live. Ο Νίκος Βέρτης υπόσχεται να εντυπωσιάσει το κοινό του παρουσιάζοντας ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα με εκπλήξεις και πολλά νέα τραγούδια Ο Νίκος Βέρτης έχει κλέψει τις καρδιές μας με την εξαιρετική του προσωπικότητα αλλά και με τις ανάρπαστες επιτυχίες του. Τα πρώτα βήματα στη μουσική έκανε σε ηλικία 7 ετών μαθαίνοντας να παίζει μπουζούκι. Αργότερα στην ηλικία των 15 ετών άρχισε το τραγούδι και όλοι κατάλαβαν το ταλέντο του. Οι πρώτες εμφανίσεις του έγιναν στην Θεσσαλονίκη και λίγο αργότερα το καλοκαίρι του 2002 μέχρι και το καλοκαίρι του 2003 έκανε τις πρώτες εμφανίσεις του στο νυχτερινό μαγαζί Ρόδον. Η επιτυχία δεν άργησε να έρθει αφού κυκλοφόρησε την πρώτη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Πολύ απότομα βραδιάζει» ακόμη ακολούθησαν και άλλες επιτυχίες όπως το «Αστέρι μου» και το «Σαν τρελός σε αγαπάω» που μέχρι σήμερα σπάει τα ρεκόρ ακροαματικότητας. Όταν ο Νίκος Βέρτης κατέβηκε στην Αθήνα η συνεργασία που απογείωσε την καριέρα του ήταν αυτή με την Πέγκυ Ζήνα και τα τραγούδια που ερμήνευσαν παρέα το «Χανόμαστε» και το «Έξω κάνει κρύο».
Το 2003 κέρδισε με την αξία του στα μουσικά βραβεία Αρίων τον τίτλο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου  καλλιτέχνη. Το 2004 επανήλθε στα λημέρια του και πραγματοποίησε εμφανίσεις στο νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης Ρόδον. Ο επόμενος δίσκος ήταν αναμενόμενο και αναμφίβολα επιτυχής με τίτλο «Πάμε ψυχή μου». Το ίδιο έτος και για 4 χρόνια επιπλέον εμφανίσεις πραγματοποιούσε στο Ποσειδώνειο και όποτε είχε χρόνο ανέβαινε Θεσσαλονίκη για να ικανοποιεί και εκεί τους θαυμαστές του. Το 2009 έγινε η πρώτη συμφωνία για συνεργασία με το νυχτερινό μαγαζί  Κέντρο Αθηνών. Αργότερα συνεργάστηκε και με το Φαντασία . Οι εμφανίσεις του δεν περιορίστηκαν μόνο στην Ελλάδα αλλά έχει κάνει περιοδείες μέχρι και στην Κύπρο, βέβαια δεν θα μπορούσε να αφήσει παραπονεμένους και τους θαυμαστές του στο εξωτερικό. Μέχρι σήμερα ο Νίκος Βέρτης έχει κυκλοφορήσει 10 προσωπικούς δίσκους με μεγάλη επιτυχία που περιλαμβάνουν τραγούδια που έχει αγαπήσει ο κόσμος. Τελευταία είναι γεγονός ότι κυκλοφόρησε επετειακό δίσκο που περιέχει αποσπάσματα από τραγούδια του σε 10 διαφορετικούς σταθμούς της περιοδείας του αλλά και την νέα του επιτυχία με τίτλο «Δεν πάει να λέει». Οι συνεργασίες του είναι αξιοσημείωτες  αφού περιλαμβάνουν την Πέγκυ Ζήνα , την Νατάσα Θεοδωρίδου αλλά και δημοφιλής έλληνες μουσικοσυνθέτες όπως τον Αντώνη Βαρδή, τον Χρήστο Νικολόπουλο, την Βίκυ Γεροθόδωρου και άλλους. Τον φετινό χειμώνα λοιπόν σας περιμένουμε για να απολαύσουμε τις επιτυχίες του αγαπημένου Νίκο Βέρτη στο νυχτερινό μαγαζί Κέντρο Αθηνών.
Την φετινή χειμερινή σεζόν ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει στο Κέντρο Αθηνών μετά από περίπου 4 χρόνια για να μας χαρίσει και άλλες αξέχαστες νύχτες διασκέδασης. Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούσε τις εμφανίσεις του στην παραλιακή στο νυχτερινό μαγαζί  Fantasia live. Ο Νίκος Βέρτης υπόσχεται να εντυπωσιάσει το κοινό του παρουσιάζοντας ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα με εκπλήξεις και πολλά νέα τραγούδια Ο Νίκος Βέρτης έχει κλέψει τις καρδιές μας με την εξαιρετική του προσωπικότητα αλλά και με τις ανάρπαστες επιτυχίες του. Τα πρώτα βήματα στη μουσική έκανε σε ηλικία 7 ετών μαθαίνοντας να παίζει μπουζούκι. Αργότερα στην ηλικία των 15 ετών άρχισε το τραγούδι και όλοι κατάλαβαν το ταλέντο του.
Οι πρώτες εμφανίσεις του έγιναν στην Θεσσαλονίκη και λίγο αργότερα το καλοκαίρι του 2002 μέχρι και το καλοκαίρι του 2003 έκανε τις πρώτες εμφανίσεις του στο νυχτερινό μαγαζί Ρόδον.
Η επιτυχία δεν άργησε να έρθει αφού κυκλοφόρησε την πρώτη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Πολύ απότομα βραδιάζει» ακόμη ακολούθησαν και άλλες επιτυχίες όπως το «Αστέρι μου» και το «Σαν τρελός σε αγαπάω» που μέχρι σήμερα σπάει τα ρεκόρ ακροαματικότητας. Όταν ο Νίκος Βέρτης κατέβηκε στην Αθήνα η συνεργασία που απογείωσε την καριέρα του ήταν αυτή με την Πέγκυ Ζήνα και τα τραγούδια που ερμήνευσαν παρέα το «Χανόμαστε» και το «Έξω κάνει κρύο».Το 2003 κέρδισε με την αξία του στα μουσικά βραβεία Αρίων τον τίτλο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου  καλλιτέχνη. Το 2004 επανήλθε στα λημέρια του και πραγματοποίησε εμφανίσεις στο νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης Ρόδον.

Κέντρο Αθηνών Βέρτης 2016

Ο επόμενος δίσκος ήταν αναμενόμενο και αναμφίβολα επιτυχής με τίτλο «Πάμε ψυχή μου». Το ίδιο έτος και για 4 χρόνια επιπλέον εμφανίσεις πραγματοποιούσε στο Ποσειδώνειο και όποτε είχε χρόνο ανέβαινε Θεσσαλονίκη για να ικανοποιεί και εκεί τους θαυμαστές του. Το 2009 έγινε η πρώτη συμφωνία για συνεργασία με το νυχτερινό μαγαζί  Κέντρο Αθηνών. Αργότερα συνεργάστηκε και με το Φαντασία .
Οι εμφανίσεις του δεν περιορίστηκαν μόνο στην Ελλάδα αλλά έχει κάνει περιοδείες μέχρι και στην Κύπρο, βέβαια δεν θα μπορούσε να αφήσει παραπονεμένους και τους θαυμαστές του στο εξωτερικό. Μέχρι σήμερα ο Νίκος Βέρτης έχει κυκλοφορήσει 10 προσωπικούς δίσκους με μεγάλη επιτυχία που περιλαμβάνουν τραγούδια που έχει αγαπήσει ο κόσμος. Τελευταία είναι γεγονός ότι κυκλοφόρησε επετειακό δίσκο που περιέχει αποσπάσματα από τραγούδια του σε 10 διαφορετικούς σταθμούς της περιοδείας του αλλά και την νέα του επιτυχία με τίτλο «Δεν πάει να λέει». Οι συνεργασίες του είναι αξιοσημείωτες  αφού περιλαμβάνουν την Πέγκυ Ζήνα , την Νατάσα Θεοδωρίδου αλλά και δημοφιλής έλληνες μουσικοσυνθέτες όπως τον Αντώνη Βαρδή, τον Χρήστο Νικολόπουλο, την Βίκυ Γεροθόδωρου και άλλους. Τον φετινό χειμώνα λοιπόν σας περιμένουμε για να απολαύσουμε τις επιτυχίες του αγαπημένου Νίκο Βέρτη στο νυχτερινό μαγαζί Κέντρο Αθηνών.

Τιμή φιάλης στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

  • Τιμή Φιάλης : 170 /4 άτομα

Πρεμιέρα Βέρτης Φουρέιρα στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

Έναρξη :  

Διεύθυνση ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

Πειραιώς 142

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ διαθέσιμες ημέρες  - Ώρα προσέλευσης

Ώρα προσέλευσης : 22:45 Ανοιχτά: Σάββατο - Κυργιακή

Τηλέφωνο Κράτησης για το ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

6983847476 {whats’up} 2103001055

 

Κάντε online κράτηση δωρεάν

online kratisi

Μπουζούκια Θεσσαλονίκη Ρεμπετάδιακα