Vogue club Πέγκυ Ζήνα

Vogue Θεσσαλονίκη Πέγκυ Ζήνα

Vogue club 2015-2016

Πληροφορίες κράτησης για το Vogue

Έναρξη 23-10

Προσέλευση : 22:50

Περιοχή : Σφαγεία Θεσσαλονίκη 28 Οκτωμβρίου

Tιμή φιάλης για το club Vogue

Παρασκευή : Κανονική τιμή φιάλης :130€/4 ατ Φοιτητική τιμή φιάλης : 120€/6 ατ

Σάββατο : Κανονική τιμή φιάλης : 130€/4ατ / Φοιτητική τιμή φιάλης : 120€/6ατ

Τηλέφωνο κράτησης για club Vogue

2311-110230 , 6983847476 whats up vogue αργυρος

Ammos Live Stage Μελάς Τερλέγκας Βασιλειάδου

lido live Σάκη βέρος Το πρώην  Lido

Το παλιό Lido ανακαινίστηκε σε μπουζούκια και μας υποδέχεται με τον  Σάκη βέρο στο νέο lido live.

 

Το πρώην  Lido γίνετε μπουζούκια και μας υποδέχεται με σε έναν απόλυτα ανανεωμένο χώρο με τελείως διαφορετική διακόσμηση και με τελείως διαφορετική διάθεση . Στην Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι η νυχτερινή διασκέδαση χριζόταν μια γερή δόση δροσιάς για τους που δεν θα είναι στην πόλη και το lido live έρχεται να μας την δώσει τον Σάκη βέρο που είναι έτυμος να μας ξεσηκώσει όλο το καλοκαίρι.

Το παλιό Lido ανακαινίστηκε σε μπουζούκια και μας υποδέχεται με τον  Σάκη βέρο.

Orama live thessaliniki


Μαμούνια live

Βαλάντης

Έναρξη σχήματος : 21/2/2013

Πύλη Αξιου

Πύλη Αξιού Σφακιανάκης Goin'Through

Έναρξη σχήματος : 

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κλείστε τραπέζι ανέξοδα με ένα απλό τηλεφώνημα για όλα τα μαγαζιά που συνεργαζόμαστε για μπουζούκια , live stages πίστες , bars , ρεμπετάδικα , live show της Θεσσαλονίκης . Κερδίστε σημαντικές έκπτωσης από προσφορές που κάνουν τα συνεργαζόμενε μαγαζιά στα μέλη του site μας . Επίσης μπορείτε να κάνετε online κράτηση τραπεζιού και να εξυπηρετηθείτε άμεσα και χωρείς κόπο για ο μαγαζί σας ενδιαφέρει.

Το νυχτερινό μαγαζί πρεμιέρα live ανοίγει και φέτος τις πύλες του και υποδέχεται το μεγάλο και μοναδικό Μάκη Χριστοδουλόπουλος  . Ένα τυπικό σχήμα το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του από τις 2 Σεπτεμβρίου. Κάντε κραάτηση και εξασφαλίστε ένα τραπέζι για το σχήμα της χρονιάς τηλέφωνο κρατήσεων 210 3001256 Μάη Χριστοδουλόπουλος 1 καλλιτέχνες συνώνυμο της ιστορίας του Λαϊκού τραγουδιού θα τραγούδι στο πλευρό του εγγονού του Μάκη Χριστοδουλόπουλου junior Μπουζουκια θεσσαλονικη .

Ο Μάκης Αποστολόπουλος Τζούνιορ στα χνάρια του παππού του με γνήσια λαϊκή φωνή αναμένεται να τραγουδήσει όλα τα τραγούδια σε μεγάλο ντουέτο οι δυο τους ενώ στο πλευρό τους θα βρίσκεται ο μεγάλος λαϊκός καλλιτέχνης οποίος ξανα τραγούδι στο πρεμιέρα live ο Γιάννης Τάσιος.

Η γυναικεία φωνή η οποία πλαισιώνει το σχήμα θα είναι η Φανή Αβραμίδου και η ζήτηση του κόσμου για το λίθινο μαγαζί είναι πάρα πολύ μεγάλη. Τον θερινό μαγαζί που λέγεται στη λεωφόρο Συγγρού 228 και περιμένει να του ανακαλύψετε από την Παρασκευή 2, Σεπτεμβρίου μοναδικές εμφανίσεις για το ντουέτο το οποίο για πρώτη φορά συνεργάζεται μεταξύ του Γιάννης Τάσιος Μάκης Χριστοδουλόπουλος και Μάκης

Πιστες Θεσσαλονικη 2017

Χριστοδουλόπουλος junior και δηλώνουν πάρα πολύ ματιασμένη καλλιτέχνες για τη συνεργασία Μιχάλη καιρό κάντε κράτηση αγεράκι εξασφάλισε τραπέζια το σχήμα της χρονιάς μεγάλη ιστορία στο λαϊκό τραγούδι από το Μάκη Χριστοδουλόπουλο ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του μεγάλες επιτυχίες παρελθόντος και πολύ μεγάλα τραγούδια τα οποία σε τραγουδήσαμε όλοι και έχουμε ακούσουν τα ραδιόφωνα της πόλης.

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος δηλώνει πάρα πολύ μουδιασμένη για τη συνεργασία του αυτή με το premier Alive και βρέχει από πολύ μεγάλες εμφανίσεις τις οποίες είχε τα προηγούμενα χρόνια σε μεγάλα μαγαζιά η τελευταία του εμφάνιση έκανε στο suite live stage στη Θεσσαλονίκη όπου σημείωσε απανωτά sold out και πήγε πάρα πολύ καλά με τις λίθινες εμφανίσεις οποίες είχες Θεσσαλονίκη.

Πήρε πολλές φορές παράταση το σχήμα και ο κόσμος έσπευσε να απολαύσει το μεγάλο καλλιτέχνη από κοντά. Στο πλευρό του Ξενόπουλου ήτανε ο Μάκης Τομπούλογλου junior και ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης ένας γνήσιος λαϊκός φέρεται να πας Σαλονίκη. Είχανε χρόνο κάντε κράτηση για τον Μάικ Σταμπουλόπουλο και απολαύσαμε κοντά τις επιτυχίες όπως το σκληρό μου είπες απλόχερη γαρδένια και πάρα πολλά άλλα τα οποία λατρέψαμε. Μπουζουκια θεσσαλονικη Δεν είναι πρώτη φορά που ο Μάκης Πουλόπουλος συνεργάζονται έχει ξανατραγουδήσει με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και κυριολεκτικά επικράτησε λαοθάλασσα.

Κλαρίνα χώρος πάρα πολύ πάνω στην πίστα και τραπέζια και απεριόριστης λουλουδοπόλεμος συνθέτουν ένα σκηνικό το οποίο θα φέρει τα πάνω-κάτω sniffe διασκέδαση της πόλης.

Ο Μάκης Σταθουλόπουλος πλέον σε ηλικία 68 ετών συνέχιζα καθιστός τις εμφανίσεις του σε πίστες και όχι μόνο και δεν δείχνει να πτοείται από το μεγάλο της ηλικίας του. Με πολύ μεγάλη δισκογραφία έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες και έχει τραγουδήσει τραγούδια από τον Καμπουρίδη τι σου Τον παίρνει πανίδη τον Πάριου το Σαλέα τον Καλδάρα του Μαργαρίτη τον Παπάζογλου τη Γλυκερία 1 τραγούδι εχει τραγούδι στο πλευρό μεγάλων καλλιτεχνών όπως ο Βασίλης Αλαίας ο Σαββόπουλος μεγάλες επιτυχίες από 284 κιόλας όπως η τα στέφανα πληγωμένα χιλιάδων και πολύ μεγάλες επιτυχίες. Η καταγωγή του είναι από Αμαλιάδα.

Θεσσαλονικη

Δίσκους οι οποίοι έχει γράψει από το 1000 πως εδώ μετά τέσσερα και για συνεχόμενα πολλά χρόνια μέχρι και το 2010 είναι και με πονάει και με πειράζει γέφυρα επιτυχίες αν χρειαστείς μόνος μου καλομελέτα και 'ρχομαι μας τάζει καρδιά μου Μπουζουκια θεσσαλονικη προσκλητήριο στη φαντασία γεννά κοντά μου Τσιγγάνα μου δημοτικά Alive γέφυρα βράδυ αξημέρωτα αν με χρειαστείς βάλε φωτιά στο χωρισμό 20 χρόνια Mac στο Βελόπουλο στο οποίο περιείχε ένα μοναδικό δίσκο με πολύ αέρα ξέχασε επιτυχίες του παρελθόντος της οποίας ερμήνευσε ο Μάκης Σταμπουλόπουλο σε ένα δίσκο και έγινε πολλές φορές πλατινένιο. Κάντε κράτηση ασφάλιστρα παιδιά, και στον Πουλόπουλο τώρα και δωρεάν και απόλαυσε παγωτά το μεγάλο καλλιτέχνη.


ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΩΡΩ

ASTRA live

Διονυσίου Μπιθικώτσης Βαρθακούρης 

Έναρξη σχήματος : 19/4/2012

 

CINEMA-live

Μάκης Δημάκης Όλγα βασιλιάδου Δημήτρης Χρυσοχοίδη

Έναρξη σχήματος : 21/9/2012

Μπουζούκια Θεσσαλονίκη Ρεμπετάδιακα