Η Χρύσπα γεννήθηκε στην Αθήνα. Σε ηλικία πέντε ετών εγκαταλείπει με την οικογένεια της την πρωτεύουσα για μια πιο ποιοτική ζωή στην Αίγινα. Στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού ζει τα παιδικά, εφηβικά και μαθητικά της χρόνια, απολαμβάνοντας τα προνόμια δύο κόσμων.

Ποιοτική ζωή στο νησί και συχνά ταξίδια στην Αθήνα για να ενημερώνεται για τα πάντα. Η ιστορία με την μουσική είναι λίγο πολύ κλασσική. Σε πολύ μικρή ηλικία ανακαλύπτει το έμφυτο ταλέντο που έχει και με την στήριξη των δικών της αρχίζει μαθήματα μουσικής και κλασικού χορού. Τα μαθήματα του σχολείου και οι εφηβικές βόλτες συμπληρώνονται με μαθήματα φωνητικής, πιάνου και κιθάρας, όντας καλλιτεχνικό πνεύμα.

Η πρώτη επαγγελματική κίνηση γίνεται σε ηλικία 18 ετών και η πρώτη συναυλία με την Σοφία Βόσσου. Ενθουσιάζεται, ονειρεύεται και αποφασίζει με τρεις φίλους να στήσουνε ένα αυτοσχέδιο μουσικό πρόγραμμα, μια μουσική σκηνή. Ένας επιχειρηματίας στην Αίγινα τους εμπιστεύεται τον χώρο του και ξεκινούν να διασκεδάζουν τον κόσμο. Δεν αργεί όμως να έρθει η ώρα που το νησί πλέον δεν την χωράει, τουλάχιστον από επαγγελματική άποψη και αποφασίζει να ανοίξει τα φτερά της για την Αθήνα και τον επαγγελματικό στίβο. Ξεκινάει δυναμικά, τραγουδάει με γνωστά ονόματα, ανάμεσα τους ο Σταμάτης Γονίδης, ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο Θέμης Αδαμαντίδης κ.α. Μεσολαβεί και ένα ταξίδι στην Νέα Υόρκη με τον Κώστα Μπίγαλη για συναυλίες.

Γρήγορα ξεχωρίζει και δεν αργεί να έρθει η πρόταση για δισκογραφία. Όλοι μιλάνε για μια εκπληκτική φωνή και μια εντυπωσιακή παρουσία. Ανοιξη του 2003 κυκλοφορεί η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Τώρα". Τα media την προσέχουν και όλοι μιλάνε για την ανακάλυψη μιας νέας σταρ. Όταν δεν δουλεύει, θα την βρείτε να ταξιδεύει στην θάλασσα, μεγάλη της αγάπη, να φροντίζει ιδιαίτερα τα σκυλάκια της τα οποία υπερλατρεύει ή να κάνει παρασπονδίες και να επιδίδεται σε γαστρονομική αμαρτία, μιας και δηλώνει λάτρεις του καλού φαγητού.

Μια σύγχρονη ταλαντούχα κοπέλα, τρομερή επαγγελματίας, η Χρύσπα έχει όλα τα προσόντα να εξελιχθεί σε αστέρι του τραγουδιού. Τα όνειρα της την ταξιδεύουν στην κορυφή, την οποία σίγουρα θα κατακτήσει. Χρύσπα. Η εντυπωσιακότερη νέα είσοδο στην Ελληνική Δισκογραφία. To Δεκέμβριο του 2004 κυκλοφορεί το νέο της cd με τίτλο το όνομά της "Χρύσπα". To καλοκαίρι του 2006 κυκλοφόρησε το νέο της album "Πόσα Χρωστάω" με τη συμμετοχή σημαντικών δημιουργών.

Στο δίσκο της αυτό υπάρχει και ένα ντουέτο με τον Θέμη Αδαμαντίδη. Τον Οκτώβριο του 2007, η Χρύσπα μας παρουσιάζει το νέο της cd "Καθρέφτης". Τα νέα της τραγούδια υπογράφουν οι Μάριος Ψιμόπουλος, Πήγασος, Ελένη Γιαννατσούλια, Νίκος Σαρρής, Αντώνης Σκόκος.

Η Χρύσπα μαζί με την Καλομοίρα και τον Kώστα Μαρτάκη ήταν ένας από τους υποψήφιους που θα εκπροσωπούσαν την Ελλάδα, στον 53ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα γίνει στις 24 Μαΐου στο Βελιγράδι. Το τραγούδι με το οποίο συμμετείχε είναι το "A CHANCE TO LOVE" σε στίχους του Αντώνη Παππά και μουσική Μάριου Ψιμόπουλου.

vgaino exo

Μπουζούκια Θεσσαλονίκη Ρεμπετάδιακα